rundvee

koe

De grote grazers zijn alom vertegenwoordigd in het fraaie polderlandschap dat ons omgeeft. Dierenkliniek Meerkerk biedt een uitgebreid pakket aan diensten voor melkveehouders en vleesveehouders. Ook hobbyboeren zijn bij ons aan het juiste adres!

Webwinkel
Dierenkliniek Meerkerk is een samenwerking aangegaan met Boerenwinkel.nl. U kon voorheen al een deel van het assortiment bij ons afnemen, en vanaf nu kunt u deze producten ook online bestellen: www.boerenwinkel.nl

Boerenwinkel.nl is een webshop met een enorm aanbod (meer dan 5000 artikelen) voor rundvee, schapen, geiten, maar ook paarden en gezelschapsdieren. Daarnaast levert Boerenwinkel.nl materialen voor in en om de boerderij. Vanaf heden zijn wij ook officieel servicepunt. En dat is praktisch en voordelig voor u!

Uiteraard bent u niet altijd thuis. Indien u de bestelling laat afleveren bij Dierenkliniek Meerkerk, dan kunt u deze elke werkdag van 8.30 tot 19.00 uur ophalen.