schaap en geit

Houders van kleine herkauwers kunnen voor alle zaken aangaande behandeling en preventie bij ons terecht. En met name in het voorjaar kan je ons altijd bellen als er geboorteproblemen zijn.

schaap

We bieden verscheidene vaccinaties aan, waarvan de vaccinaties tegen “het bloed”, rotkreupel, zere bekjes (Ecthyma) en Q-koorts het meest worden toegepast. Behandelingen tegen leverbot, maagdarmwormen, vliegen/muggen en myasis hebben wij standaard op voorraad.

Webwinkel
Dierenkliniek Meerkerk is een samenwerking aangegaan met Boerenwinkel.nl. U kon voorheen al een deel van het assortiment bij ons afnemen, en vanaf nu kunt u deze producten ook online bestellen: www.boerenwinkel.nl

Boerenwinkel.nl is een webshop met een enorm aanbod (meer dan 5000 artikelen) voor rundvee, schapen, geiten, maar ook paarden en gezelschapsdieren. Daarnaast levert Boerenwinkel.nl materialen voor in en om de boerderij. Vanaf heden zijn wij ook officieel servicepunt. En dat is praktisch en voordelig voor u!

Uiteraard bent u niet altijd thuis. Indien u de bestelling laat afleveren bij Dierenkliniek Meerkerk, dan kunt u deze elke werkdag van 8.30 tot 19.00 uur ophalen.