verhuizing

Eind 2017 gaat Dierenkliniek Meerkerk verhuizen! We gaan het pand betrekken aan Bazeldijk 18 in Meerkerk. Medio 2017 is de overdracht, waarna we het huidige gebouw gaan transformeren in een Dierenkliniek. Hier alvast een voorproefje van hoe het eruit kan komen te zien. Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

Aan voorzijde op dijkniveau zoals hierboven afgebeeld is de ingang. Op onderstaande tekening is te zien hoe de indeling van de binnenzijde er ongeveer komt uit te zien. Met deze nieuwe indeling en een aantal extra ruimtes kunnen wij u en uw dieren nog beter van dienst zijn.

In het souterrain komt de paardenkliniek. Deze verdieping is aan de binnenkant via een trap bereikbaar is en aan de zijkant (benedendijks) via een brede roldeur. Aan de achterzijde van het gebouw kan een paardentrailer makkelijk keren. Daar zijn ook de harde en zacht volte die gebruikt worden om paarden te beoordelen.

o