webshop

docbooff

In onze webshop Doc&Booff kan je duizenden artikelen voor je huisdier bestellen. Veel service, een up-to-date aanbod en vooral een scherpe prijsstelling.

Van de dierenarts zelf!
Omdat Doc&Booff de webshop van de dierenartsen is, zul je daar betrouwbare informatie en adviezen kunnen vinden over jouw huisdier. Wel zo prettig om in de wildernis van het internet een plek te hebben waar professionaliteit de boventoon voert.

Bijzonder assortiment
Omdat Doc&Booff van dierenartsen zelf is, zijn er ook producten verkrijgbaar die voorheen alleen bij de dierenarts zelf verkrijgbaar waren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de dieetvoer, zoals Hill’s C/D blaasgruisdieet of Royal Canin Mobility.

RCmobilityhill-s

Zorg dat je in je klantprofiel altijd aangeeft dat Dierenkliniek Meerkerk jóuw dierenarts is. Zo kan je extra kortingen ontvangen!

Extra korting
Nieuwe klant? Registreer je dan bij Doc&Booff als klant, en selecteer Dierenkliniek Meerkerk als jouw dierenarts. Je ontvangt dan een mail met een code voor 5% korting! Daarnaast zijn er altijd volop acties met hoge kortingen. Houdt de website en de nieuwsbrief van Doc&Booff dus goed in de gaten!

Mis nooit een bestelling
Een groot voordeel van een webshop bij de dierenarts is, dat je je bestelling ook kunt ophalen bij Dierenkliniek Meerkerk. Zo hoef je je bestelling niet mis te lopen als je vaak van huis bent. Thuisbezorgen kan natuurlijk ook! Gratis vanaf 49,50. Kan het nog makkelijker?

Ga nu naar Doc&Booff!

doc-booff-bart