Pepijn Oomen

Mijn naam is Pepijn en ik werk sinds kort in een leuk team als paraveterinair.
In 2011 ben ik afgestudeerd in Breda toen nog het Prinsentuin college. Tijdens mijn opleiding ben ik gaan werken bij een Melkveehouderij V.O.F. Roovers in Sprundel. Na mijn opleiding ben ik daar ook blijven werken omdat er erg weinig werk was in de dierverzorging sector. Ik had het daar goed naar mijn zin tot ik toch wel mensen om mij heen miste. Tussendoor kwam ik uit bij het Dierentehuis Vijfheerenlanden waar ik ook veel ervaring op heb gedaan en uiteindelijk na veel zoeken naar een leuke baan kwam ik bij Dierenkliniek Meerkerk uit. Wat voor mij echt een lot uit de loterij was! Het leuke aan dit werk vind ik vooral de combinatie tussen mens en dier.
Ik woon samen met mijn vriend, Moos mijn hondje en Kai en Miku onze katjes in Beesd. Vanuit daar rij ik elke keer vrolijk naar mijn werk hier in Meerkerk.
Tot snel!