webshop

In onze webshop Voor Mijn Dier kan je duizenden artikelen voor je huisdier bestellen. Veel service, een up-to-date aanbod en vooral een scherpe prijsstelling.

Van de dierenarts zelf!
Omdat Voor Mijn Dier de webshop van de dierenartsen is, zul je daar betrouwbare informatie en adviezen kunnen vinden over jouw huisdier. Wel zo prettig om in de wildernis van het internet een plek te hebben waar professionaliteit de boventoon voert.

Bijzonder assortiment
Bij  Voor Mijn Dier zijn producten verkrijgbaar die voorheen alleen bij de dierenarts zelf te koop waren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de dieetvoer, zoals Hill’s C/D blaasgruisdieet of Royal Canin Mobility.

RCmobilityhill-s

Zorg dat je in je klantprofiel altijd aangeeft dat Dierenkliniek Meerkerk jóuw dierenarts is. Zo kan je extra kortingen ontvangen!

Nieuw?
Registreer je dan bij Voor Mijn Dier als klant, en selecteer Dierenkliniek Meerkerk als jouw dierenarts.

Mis nooit een bestelling
Een groot voordeel van een webshop bij de dierenarts is, dat je je bestelling ook kunt ophalen bij Dierenkliniek Meerkerk. Zo hoef je je bestelling niet mis te lopen als je vaak van huis bent. Je kan je bestelling gratis bij de dierenkliniek laten afleveren bij een bestelling vanaf 19,95. Thuisbezorgen kan natuurlijk ook! Gratis vanaf 49,50. Kan het nog makkelijker?

Ga nu naar Voor Mijn Dier!