Annemarie Aanen

Dierenarts

Annemarie Aanen - Dierenarts
Annemarie Aanen Dierenarts

Mijn naam is Annemarie Aanen, ik ben geboren en getogen in Hoornaar. Nadat ik voor mijn studiediergeneeskunde op kamers in Utrecht heb gewoond, ben ik toch weer erg blij dat ik weer in de prachtige Alblasserwaard terecht ben gekomen. Ik woon nu midden in Hoornaar met mijn man Edwin en kat Guppie.

Mijn ouders hebben een melkveebedrijf en ik hielp mijn vader al van jongs af aan heel graag mee op de boerderij. Mijn keuze om als afstudeerrichting gezelschapsdieren te kiezen kwam voor sommige buitenstaanders dan ook als een verrassing. De reden daarvoor was dat ik vooral erg graag een individueel dier behandel en minder heb met koppelgeneeskunde. Dat wil niet zeggen dat geen interesse heb in andere diersoorten.

Naast honden, katten, konijnen en knagers heb ik zeker ook altijd belangstelling gehouden voor paarden en (kleine) herkauwers, alsmede hun eigenaren! Na mijn afstuderen heb ik bij verschillende praktijken in de omgeving gewerkt. Sinds 1 oktober 2015 ben ik aan de slag als dierenarts bij dierenkliniek Meerkerk.