tarieven

Dierenkliniek Meerkerk hanteert nette prijzen en kan toch 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voor u klaarstaan. En daarvoor krijgt u ervaren, bekwame en betrokken dierenartsen en assistenten.

Trouwe klanten die hun hond, kat of konijn jaarlijks vaccineren ontvangen van ons een DierenZorgPas. Met deze pas krijgt u op al onze producten en handelingen voor gezelschapsdieren 10% korting, en dan zijn…

Vaccinatie (jaarlijks) voor nog geen 33 euro!

Geen extra consultkosten!

Voor klanten die ons huismerk honden- of kattenvoer afnemen, of middelen tegen vlooien, teken en wormen afnemen, is de enting omgerekend zelfs bijna gratis! Goedkoop vaccineren kan dus gewoon bij uw vertrouwde dierenarts. Wij vaccineren op maat, dat wil zeggen dat wij de onderdelen van de enting die langer werken niet zonder meer jaarlijks toedienen. De enting tegen leptospirose (ook wel L4 of lepto-4 genoemd) moet bij de hond elk jaar gegeven worden. De cocktailenting is eens per 3 jaar. Voor katten geldt dat enten tegen kattenziekte en niesziekte ook op maat gebeurt.

Bijkomende KC- of kennelhoest-enting kost hetzelfde als de jaarlijkse cocktail.

Informeer gerust naar onze tarieven voor sterilisatie, castratie of een gebitsbehandeling. Betere zorg, en niet duurder dan elders.