Mirjam van den Berg

Dierenarts

Mirjam van den Berg - Dierenarts
Mirjam van den Berg Dierenarts

Mijn naam is Mirjam van den Berg. Ik ben geboren en getogen in Ameide. Van jongs af aan wilde ik dierenarts worden en dan het liefste voor de paarden.

De liefde voor paarden ontstond al als jong meisje op de manege. Ik leerde paardrijden door veel te kijken, te vallen, te luisteren en heel veel kilometers te maken!

Bij de pony’s maakte ik ook nog een sprongetje, maar bij de paarden heb ik het toch maar bij de dressuursport gehouden.

Direct na mijn afstuderen in 2008 kon ik aan de slag bij het Animal Embryo Centre in Maria-Hoop. Op dit bedrijf heb ik veel ervaring op kunnen doen op alle gebieden van de gynaecologie bij het paard, mijn passie is op deze plek geboren.

Eind 2010 ben ik bij Paardenpraktijk West-Brabant gaan werken, een prachtige kliniek in een gebied met heel veel paarden. Ik heb daar de afgelopen jaren alle disciplines van de paardengeneeskunde mogen beoefenen en daar dan ook met veel plezier gewerkt!

Naast de werkzaamheden op en rond de kliniek, heb ik ook nog 2 jaar deel uit mogen maken van de internationale Springstal de Margaretha Hoeve te Dinteloord.

Als dierenarts/stalmanager heb ik mijn vak vanuit een ander oogpunt leren ontdekken, opnieuw een ervaring die ik niet had willen missen.

Nu is de tijd gekomen om met een volle rugzak terug te keren naar mijn roots. Ik zal mijn uiterste best doen om uw paarden de allerbeste zorg te bieden!